ABOUT MAAIKE

Ik ben Maaike Bressers-Wiersma, 45 jaar jong, getrouwd met Marco en moeder van een prachtig zoontje van bijna 6... 
We hebben een paar Spaanse straathonden, en ik pas regelmatig op een paar andere honden. Zo gezellig om een roedeltje hier te zien spelen, rennen, slapen etc.

Ik trek graag de natuur in en vind daar stilte, mezelf, energie, nieuwe inspiratie en de mooiste reeën, bomen en wolkenluchten. Graag trek ik de wijde wereld in, op ontdekkingstocht. 'k hou van eerlijk eten, consuminder meer en meer, en denk graag voor mezelf, in plaats van de mainstream klakkeloos te volgen.

Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik geboeid door de kracht van het leven, in al haar vormen. Zowel in de natuur, als in mensen. Die oerkracht die alles kan overwinnen. Die kan maken dat je véél sterker blijkt dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Die je dingen kan laten doen die je voorheen absoluut niet zou durven.... Die dat wat dood is weer tot leven kan wekken. Die kracht...

Het leven is té mooi om te blijven struggelen. Jij verdient het te genieten!

Ik begeleid dappere vrouwen op hun pad naar volledige zelfrealisatie om hun beste leven ooit te leven, 
in de transformatie naar bewust Zijn, overgave aan innerlijke wijsheid, vertrouwen en plezier.

Ik geloof dat het overwinnen van je angst, het openen van je hart en bewustzijn van universele krachten de weg
laat zien naar een duurzame wereld waarin we zorgzaam en oplossingsgericht met elkaar en met het leven omgaan.

Met wie werk ik het liefst?

Met vrouwen die bereid zijn om diep te gaan. Net als ikzelf. Die een innerlijke drive voelen om tot de kern te gaan, en van daaruit weer op te gaan bouwen. Omdat alleen dat je wérkelijk vooruit helpt, als je vanuit jeZelf wil leven. Zonder diepgang blijven we alleen maar 'troost zoeken', lossen we niets op...

Vrouwen die weten dat dit intense reizen zijn die je maakt in jezelf. Reizen die je de weggestopte pijn weer laten zien, zodat je het kunt transformeren in pure kracht. Maar waarvan je weet dat dat niet erg is, je je niet eindeloos ellendig zult voelen, maar dat het maar eventjes duurt, en je daarna veel vrijheid terug geeft. 

Met vrouwen die bereid zijn om te veranderen. Echt bereid. Om gewoonten die je vast houden in het oude bewust los te gaan laten. Om nieuwe gewoonten aan te nemen. Om nieuwe energieën toe te laten. Om een nieuw beeld van jezelf te kunnen zien. Om je Zelf de ruimte te geven. Om jeZelf te gaan zijn

Waarom alleen met vrouwen die echt lef hebben?

Omdat het geen eenvoudige 'pil' is die je kunt slikken en waarna ineens alles beter wordt. Omdat je bereid moet zijn om steeds weer nieuwe lagen van jezelf aan te kijken. Omdat je er tijd en energie in moet investeren. Omdat het een 'full commitment' aan jezelf betreft. En omdat dat heilig is.

Lieve vrouw,

Het Leven is een heilig, wonderbaarlijk iets... Het leven verdient het respect om vrij van belemmerende beperkingen geleefd te worden.
Om jouw schoonheid te mogen laten zien. Om jouw liefde en jouw unieke energie te mogen laten voelen...
Want jij bent een uiting van dat heilige wonder. Jij bent, in jouw natuurlijke staat, het wonder zélf!

Je hebt hier nu maar één leven.
We hebben hier nu maar één wereld. Maar we hebben onsZelf en elkaar!

Wij vrouwen, of we nu moeder zijn of niet, wij zijn van nature bij uitstek in staat om aan te voelen wat er gevoeld, gezien en gehoord wil worden. Wanneer we zonder blokkades onszelf zijn, zijn wij automatisch in flow, vol energie en bruisend van liefde en passie...

Sta op, kom in jouw unieke, transformerende en scheppende kracht, de wereld wacht op jou. Ze wacht op wie jij bént, wanneer je jouw Zelf bent.
Moeder Aarde heeft jou zó nodig! 

Waarom zou je met mij werken?

Ik help vrouwen, die bereid zijn het beste van zichzelf naar boven te halen, hun kracht en unieke schoonheid te ont-dekken. Bewust te worden van onze verbinding met het universele leven in deze nieuwe tijd. Ik zet álles in wat nodig is om jou daar te brengen.

Ik ben expert en leraar op het gebied van wérkelijk in je kracht gaan staan.

'k heb inmiddels meer dan 100 meerdaagse workshops geleid met jongeren en volwassenen. In m'n workshops leer ik deelnemers hoe zij zichzelf blokkade-vrij kunnen maken, kunnen afstemmen op hun hoger Zelf en hun inzichten praktisch kunnen toepassen in hun leven.

In de driejarige opleiding voor advanced kinesiologie bij Kick Brackman-Brugman heb ik veel kennis opgedaan over hoe diepliggende trauma's op te lossen en balans terug te brengen. Naast mijn jarenlange praktijkervaring heb ik mijn eigen wetenschappelijke onderzoek gedaan naar hooggevoeligheid, energie, zelfherstellend vermogen van het lichaam en de emotionele effecten van diepliggende trauma's. Ook heb ik een methode ontwikkeld om de kern van de problemen omtrent 'vast zitten in belemmerende patronen' aan te pakken. Deze methode is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en workshops met bijna duizend cliënten.

Daarnaast heb ik veel kennis van therapie, levensenergie, lichaamswerk en eigen levenservaring (want ja, ook ik ben door al die processen heen gegaan!). Voor diverse groepen heb ik interactieve lezingen gegeven, waarin alle verschillende aspecten aan bod kwamen die komen kijken bij 'in je kracht gaan staan'.

Men zegt dat ik overzichtelijk uitleg, herkenbaar vertel, persoonlijk ben en inspirerend over flinke drempels heen help. Ik weet hoe moeilijke concepten in hanteerbare stukken te brengen zodat je er ook iets mee kúnt. Ook kan ik, wanneer dat nodig is, een figuurlijke 'schop onder de ...' geven (verder ben ik best lief 😉 ) 

Hier een paar dingen die bijzondere mooie mensen zeiden over mij en m'n werk:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Marco Poeth Rotterdam

Jij weet zo goed wat je wil en kan! Je hebt grote ideeën en weet waar je naar toe wil. Maar stap voor stap, niet alles in één keer.

Vanessa Wijnberger Ede

Wereldwijd zoek je mogelijkheden. Van 1 op 1 naar groepen, netwerkend mensen bij elkaar brengen. Kernkrachtig in NL beginnen en dan uitbouwen.

Suzan Nagtzaam Klundert

Wauw, wat een gave droom. Een super missie!
De vrouw   De wereld     De kracht     Jouw passie
Begin stap voor stap, laat jezelf zien en horen, laat jouw energie stromen. 
Bevlogenheid.

Janneke Helmond

Step Up Mama... Vrouwen uit oud zeer halen en laten doen wat ze het liefste doen. Vrouwen zijn krachtige wezens. Die wil je empoweren wereldwijd om de wereld te behouden. Passie voor de wereld en vrouwen. In NL beginnen omdat vrouwen hier er 'klaar' voor zijn. Jij hebt het in je! Ga ervoor. Liefs, Janneke

Waar ga ik heen en waarom zou jij daarbij moeten zijn?

Ik werk via verschillende kanalen aan het neerzetten van de nieuwe energieën in deze wereld. Zodat we eindelijk met z'n allen een betere wereld kunnen nalaten aan onze kinderen en (achter-)kleinkinderen.

Dat is een grote visie. En dat kan ik niet alleen. Maar samen met moedige, mooie vrouwen zoals jij.... KUNNEN WE HET VERSCHIL MAKEN!

Mijn missie is om een wereldwijde 'tribe' te creëren van krachtige vrouwen die leven vanuit de wil tot puurheid, in zichzelf en in hun directe omgeving. En hierdoor prachtige bronnen van inspiratie vormen voor anderen, gewoon vanzelf... 

Nog iets?

ehm, 
In mijn vrije tijd help ik op school, ruim ik zwerfafval op in mijn omgeving, help ik een asiel in Spanje (animalinneed.com) en doneer ik ongeveer 7% van mijn jaarinkomen aan goede doelen...

VOLG ME op FACEBOOK of via LINKEDIN of SIGN UP!

Please share if you found this useful